Verzenden & retourneren

Verzending
Bestellingen binnen Nederland worden binnen één tot drie werkdagen verzonden. Wij versturen alle bestellingen via Post NL. Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen nadat je betaling binnen is. Houdt er rekening mee dat er op zondagen, maandagen en feestdagen niet bezorgd wordt.
AMBIZIA is niet verantwoordelijk voor het verlies en/of beschadiging van de verzonden producten.

Retourneren
Vele van onze producten zijn uniek en met de hand gemaakt. Dit betekend dat de foto op de website iets kan afwijken van het ontvangen product. Veel van onze sieraden zijn gemaakt van zilver of goudkleurig metaal. Wanneer de metalen in contact komen met water, is het mogelijk dat ze gaan verkleuren. Houdt hier rekening mee.

Wanneer bij ontvangst het artikel niet naar wens is, mag je dit retourneren binnen 14 dagen nadat je het product hebt ontvangen. Om dit ons te laten weten kun je alvast een mail sturen naar info@ambizia.com met welk product je wilt retourneren, de reden van retournering en het ordernummer. Je dient het product dus binnen 14 werkdagen terug te sturen in originele/ongebruikte staat.

Zodra je het product retour gaat sturen, willen wij je er op attenderen dat dit op eigen risico van de klant is. Ook betaal je zelf de retourkosten om het terug te zenden naar ons. Om het zo snel en goed mogelijk af te handelen, is het handig om een briefje bij je pakketje toe te voegen waarop jouw naam, ordernummer, bankgegevens en totaalbedrag staan. Zo kunnen we het aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, terugstorten op je bankrekening. Let op: Dit doen wij alleen als wij jouw pakket in goede orde hebben ontvangen, in originele staat, zonder beschadigingen. Binnen 14 dagen (na ontvangst van het gerouteerde product) zullen wij de terugbetaling verrichten.

RETOURADRES
AMBIZIA WEBSHOP
Nachtegaalstraat 40
4881 VG Zundert
The Netherlands