PRIVACYVERKLARING

Ambizia respecteert de privacy van haar bezoekers en zal hierbij verzekeren dat persoonlijke informatie, die u aan ons verstrekt, vertrouwelijk zal worden behandeld. Het verwerken van persoonsgegevens gebeurt op een manier die in overeenstemming is met de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens. Ambizia kan persoonsgegevens van u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan verstrekt. Ambizia kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

– Uw voor- en achternaam
– Uw adresgegevens
– Uw telefoonnummer
– Uw e-mailadres
– Uw IP-adres

Uw persoonsgegevens zal door Ambizia worden verwerkt om een overeenkomst te sluiten en de daaruit voortvloeiende relatie te beheren, om een zo goed mogelijke dienst aan u te leveren en/of om ondersteunende rapportages en trendanalyses te kunnen doen.

DE DUUR VAN DE GEGEVENS
Ambizia bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wanneer de bewaartermijn van persoonsgegevens niet meer noodzakelijk is, bijvoorbeeld bij een bedrijfsbeëindiging, zal Ambizia de persoonsgegevens vernietigen.

DELEN MET DERDEN
Ambizia verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om u te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van Ambizia worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van het bezoek- en klikgedrag op de website. Ambizia gebruikt deze informatie om de werking van de webshop te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS
Ambizia maakt gebruikt van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht en door Google opgeslagen op de servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft daar ook het privacybeleid van Google Analytics aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze webshop gebruikt wordt. Google kan deze informatie alleen aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk verplicht wordt.

NIEUWSBRIEF
Ambizia biedt een nieuwsbrief aan, om u onder andere te informatie over nieuwe collecties, trends en kortingen. Uw e-mailadres wordt alleen toegevoegd aan onze lijst met abonnees, indien u daar toestemming voor heeft gegeven. Elke nieuwsbrief bevat een link om uit te schrijven, deze vindt u helemaal onderaan de nieuwsbrief. De verkregen e-mailadressen worden niet aan derden verstrekt.

COOKIES
Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdens uw bezoek aan een website wordt geplaatst. In dit tekstbestand wordt informatie opgeslagen. Deze informatie kan bij een later bezoek weer worden herkend door de website.
Ambizia gebruikt, indien u toestemming hebt gegeven, cookies wanneer u onze website bezoekt. Bij het openen van de website, komt er onderaan een cookie pop-up te staan. Deze pop-up kun je toestemmen of weigeren.

BEVEILIGEN
Ambizia neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Ambizia maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn, aanwijzingen zijn van misbruik of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van de door verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met Ambizia via info@ambizia.com.

Ambizia heeft het recht om deze privacyverklaring ten allen tijde te wijzigen. Wijzigingen worden gepubliceerd op deze website.